Danpaati River Lodge

Mediatheek ‘Paati Koni’

In 2014 werd in het dorpje ‘Dan’, tegen over Danpaati River Lodge mediatheek ‘Paati Koni’ geopend. Te danken aan onze sponsoren en de gasten van Danpaati River Lodge!

paati-koni-panorama-web

Onderwijs is niet altijd vanzelfsprekend in het binnenland van Suriname. Laat staan dat kinderen er een plek hebben waar ze boeken kunnen lezen en spellen kunnen spelen. Door de komst van de mediatheek hebben deze
kinderen een kans gekregen. Tegelijkertijd is er een podium geopend voor gasten met specifieke talenten om hun kennis te delen. Kun jij dansen, zingen, gedichten schrijven, een instrument bespelen of heeft u andere artistieke talenten? Laat het ons dan weten! Dan helpen wij u om een workshop te organiseren met de kinderen in het dorp!1978906_586226828170073_6580557923466338818_n

In December 2014 kwam bijvoorbeeld filmmaakster Mirjam Marks naar Danpaati voor een prachtig filmproject. Dit is het derde project voor de kinderen in het dorp Dan, waarbij zij leerden filmen met 7 camera’s. Zij creerden zelf een film die aan alle kinderen van de omliggende dorpen is vertoond.
Wilt u de kinderen uit het dorpje ‘Dan’ ook steunen met bijvoorbeeld oude schoolboeken, kinderboeken, spellen en speelgoed? Dan bent u van harte welkom!

Of wordt een van de  ‘Vrienden van Danpaati’