Danpaati River Lodge

Expedities

Jungle en stroomversnellingen expeditie

Deze expeditie is geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf +/- 8 jaar oud. Een unieke, leerzame ervaring voor jong en oud, die plezierig en veilig is.

U beleeft een avontuurlijke, unieke reis in het puurste amazone regenwoud gebied. Onder begeleiding boto6van ervaren begeleiders maken jullie een prachtige meerdaagse tocht langs prachtige stroomversnellingen en ongerepte natuur. U gaat op pad met niets meer dan een hangmat, gids en uw eigen intuïtie! U zult diverse uitdagingen aantreffen, douchen onder een waterval en leren werken in een team. U maakt leerrijke jungle treks die beloond worden met een mooi uitzicht over het Amazone regenwoud. U komt thuis met de meest prachtige verhalen!

IMG_0025

U bent vrij zelf te bepalen hoe veel nachten u op Danpaati verblijft, voordat u aan de expeditie begint. Voor de echte avonturier is de expeditie ook uit te breidden naar een langere expeditie, inclusief overnachting midden in de jungle!

Inclusief;

  • Vervoer vanaf Danpaati River Lodge
  • Maaltijden en verblijf
  • Hangmat en klamboe
  • Alle activiteiten

*Vanaf 800 euro per persoon voor een vierdaags-pakket

IMG_0036

Bekijk hier het programma!

Programma

Dag 1: Danpaati River Lodge – Kosindo River Lodge
Per korjaal vertrekt u verder zuidwaarts richting Kosindo River Lodge. Na het passeren van de prachtige Tapawatra-stroomversnellingen begint het echte avontuur. U zult meerdere keren de boot moeten verlaten om hem zelf omhoog te duwen. Hier is het van groot belang is dat u en de groep goed samenwerken om zo de reis te kunnen voortzetten. Avontuurlijk, dat wel. Maar wie heeft gezegd dat een expeditie makkelijk hoort te zijn? Kosindo River Lodge ligt naast Marrondorp Kajana, waar u uiteraard ook een bezoekje aan brengt.

Dag 2: Kosindo River Lodge – Senteadam
Vandaag begint het avontuur langs volstrekt ongerepte natuur. Ruim 80 kilometer stroomopwaarts – dus nog dieper de Amazonejungle in – is het natuurgebied van Senteadam gelegen. Aan de rand van het Centraal Suriname Reservaat is op een eiland bij een machtige stroomversnelling in de Gran Rio een bushcamp aangelegd. De kans bestaat dat u diverse apensoorten, de harpij arend en de jaguar tegenkomt. De nacht wordt doorgebracht in een hangmat met lakens en speciale klamboe in het slaapgedeelte. Daarnaast is de keuken, waar de avondmaaltijd en het ontbijt worden klaargemaakt.

Dag 3: Senteadam – Kosindo River Lodge
‘s Ochtends na het ontbijt maken we een wandeling door het primaire regenwoud. De terugreis stroomafwaarts varen we voor een deel zonder motor. Je kunt dan genieten van de geluiden van de jungle en van de roodpoot caracara’s langs de oever! We stoppen onderweg voor een frisse duik in een stroomversnelling voordat je in de namiddag weer in Kosindo River Lodge arriveert.

Dag 4: Kosindo River Lodge – Danpaati River Lodge/ Paramaribo
Vandaag kunt u er voor kiezen om terug te keren naar Danpaati River Lodge, waar u nog een nacht tot rust komt en heerlijk kunt ontspannen. Ook kunt u er voor kiezen om vanaf Kosindo terug te vliegen naar Paramaribo.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te boeken!