Danpaati River Lodge

Sociaal Verantwoord

Wat u wellicht al weet, is dat Danpaati River Lodge niet zo maar een prachtige bestemming in het regenwoud van Suriname is. Danpaati River Lodge investeert, dankzij zijn gasten in lokale projecten in de omgeving van de lodge. Zo zijn er in de tussentijd al drie crèches gestart en is er onlangs een mediatheek geopend voor de kinderen van het dorp Dan; genaamd Paati Koni, oftewel verdeel je kennis. Hier kunnen de kinderen boeken lezen, spellen spelen en participeren in workshops om zo hun ontwikkeling te stimuleren.

Met uw verblijf draagt u bij aan regionale ontwikkeling van natuur en economie, waarbij ons uitgebreide zorgproject voor de ouderen en kinderen in onze omgeving een centrale plek heeft. Ook landbouwproducten, vis en vlees worden door Danpaati River Lodge van de lokale producenten afgenomen.

Heeft u artistieke talenten? Zoals tekenen, gedichten maken, zingen, een muziekinstrument bespelen, theater of dansen? Dan bent u van harte welkom om vrijwillig workshop te geven in het dorp!

paati-koni-panorama-web

Mediatheek in het dorpje Dan